Juostų apie boksininką Rokį žvaigždė vis dar gedi liepą nuo širdies smūgio mirusio 36 metų sūnaus Sage.

S. Stallone paguodos ir ramybės ieško mene. Aktorius tvirtina, jog piešimas padeda jam užsimiršti.

Per interviu Jungtinės Karalystės žurnalui „HELLO!“ aktorius sakė: „Dabar mano kuriami paveikslai nėra labai džiaugsmingi. Tačiau nuostabus pats procesas, nes tai, ką palieku ant drobės, juk taip mėgėjiška. Bet pats piešimas – tikra terapija, sakau jums“.

66 metų aktorius prisipažino – būna dienų, kai negali susitaikyti su Sage, kuris gimė santuokoje su Sasha Czack, mirtimi.

Veiksmo filmų legenda nemano, kad skausmas praradus sūnų kada nors visiškai atlėgs, bet jis puikiai supranta būtinybę stengtis priimti šį likimo smūgį.
„Kartais plyšta širdis. Nieko nepadarysi. Tai užburtas ratas, su kuriuo tenka susitaikyti, skausmas – tarsi liga, kuri vis atsinaujina. Pirmiausia galvoji, jog „tai tikra tragedija“, tuomet ateina kitas etapas ir supranti, kad nieko nebegali pakeisti, tenka sau atleisti... Ir prasideda naujas minčių ratas, kai vėl nebegali sau atleisti... Tai nesibaigianti kankynė, nemanau, kad kada nors pavykos jos atsikratyti“, - atvirauja aktorius.

1997 metais S. Stalonne vedė aktorę Jennifer Flavin. Pora augina tris dukras: 16 metų Sophią, 14 metų Sistine ir 10 metų Scarlet.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją