Penktadienį Niujorke vykusiame filmo pristatyme A. Hathaway kalbėjo: „Kai galiausiai pažvelgiau į veidrodį, pamaniau, kad atrodau kaip mano gėjus brolis“.

Tai ne pirma kartas, kai aktorė prabyla apie savo netradicinių pažiūrų vyresnį brolį Michaelį. Prieš dvejus metus A. Hathaway leidiniui „British GQ“ prisipažino, kad ji ir jos šeima paliko katalikų bažnyčią dėl jos nusistatymo prieš homoseksualumą, kai tik paaiškėjo brolio lytinė orientacija.

„Visa šeima perėjo į episkopalizmą, kai tik mano vyresnysis brolis prisipažino. Kodėl turėčiau remti organizaciją, kuriai būdingas ribotas požiūris į mano mylimą brolį?“, - savo poziciją aiškino A. Hathaway.

Aktorė taip pasiaukojo vaidmeniui „Vargdieniuose“, kad būdama ir taip liekna, sugebėjo numesti dar vienuolika kilogramų. „Privalėjau elgtis tarsi apsėsta – turėjau atrodyti taip, tarsi būčiau arti mirties“, - sakė aktorė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją