Penkiasdešimtmetis rokeris pirmą kartą atvirai prakalbo apie lapkričio 14-osios dienos incidentą, kai į bėdą pateko jo devyniolikmetė dukra Stephanie.

„Mano gyvenimo būdas atrodo blizgus ir sėkmingas. Jeigu pernelyg neatsipalaiduoji, tai gali būti puikus būdas užsidirbti. Bet gyvenimas tęsiasi. Visko nutinka“, - filosofiškai kalbėjo dainininkas, su žmona Dorothwa Hurley santuokoje gyvenantis jau 23 metus ir auginantis keturias atžalas.

Stephanie ir jos draugas Ianas S. Grantas buvo sulaikyti Hamiltono koledže, Niujorke, tačiau kaltinimai buvo panaikinti visai neseniai pakeitus valstijos įstatymus. Mergina po perdozavimo jėgas atgavo vietos ligoninėje.

Kanalui „Fox 11“ J. Bon Jovis sakė: „Šią tragediją turėjau pirmiausia įsisąmoninti pats, kitaip jos įveikti neįmanoma. Geri žmonių linkėjimai ir mintys labai padėjo. Dabar jau viskas gerai“.

Tačiau šeimai artimas šaltinis teigia, jog rokerio šeima vis dar gyvena šoke.

„Niekas net nenumanė, jog ji vartotoja tokius narkotikus... Steph visada garsėjo audringu charakteriu, bet ji tikrai nėra pakvaišusi vakarėlių liūtė“, - stebisi šaltinis.

"Ši tragedija buvo ir mano kaltė, tačiau mes išgyvensime", - sakė 50-metis atlikėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)