Ceremonijoje buvo pristatyta dešimt nominacijų, dėl kurių varžėsi patys garsiausi šou verslo atstovai: aktoriai, sportininkai, dainininkai, dizaineriai ir modeliai.

Viena pirmųjų buvo paskelbta nominacija Geriausia aktorė – dėl šio titulo kovėsi Oksana Akinšina, Svetlana Chodčenkova, Ana Michalkova, Alisa Chazanova ir Zoja Berber. Pergalė atiteko O. Chodčenkovai, ji 2012 metais suvaidino tik dviejuose filmuose – „Aštuoni pirmieji pasimatymai“ ir „Savižudžiai“.

Į metų modelio titulą pretendavo didžiausio pasisekimo sulaukusios Rusijos manekenės Irina Šeik, Ana Selezniova, Snežana Onopka, Darja Stokous, Ana Vjalicina. Šioje nominacijoje nugalėjo I. Šeik.
„Glamour“ 2012 metų Debiuto nominacijai pasiūlė Mariją Andrejevą, Janą Trojanovą, Dašą Suvarovą, „Buranovskije babuški“ ir Taisiją Igumencevą. Nugalėtoja tapo M. Andrejeva.

Dėl Metų vyro titulo kovojo Griša Urgabžntas (kūrybinis pseudonimas Ivanas Urgantas), Ivanas Dornas, Vladi, Sregejus Svetlakovas ir Danila Kozlovskis. Metų vyru tapo S. Svetlakovas.

Pačios madingiausios personos taip pat susirungė savoje nominacijoje. Čia kovojo Natalija Turovnikova, Svetlana Bondarčiuk, Natalija Goldenberg, Jelena Perminova ir Miroslava Duma. Sėkmė nusišypsojo J. Perminovai.

Metų dizainere tapo Uljana Sergejenka, su kuria dėl šio titulo varžėsi Jana Raskovalova, Julija Kalmanovič, Anastasija Romancova ir Kira Plastinina.

Metų pora tapo Nadia Michalkova ir Rezo Gigineišvilis. Metų dainininkės titulas atiteko Niušai, o olimpinė čempionė imtynininkė Natalija Vorobjova paskelbta Metų sportininke.

Specialus prizas už „socialinį metų projektą“ atiteko Jekaterinai Gordejevai, nufilmavusiai juostą „Nugalėti vėžį“.

Tai buvo jau septintieji žurnalo „Glamour“ rengiami metų geriausiųjų apdovanojimai. Per tą laiką Metų moterimi buvo tapusios Natalija Vodianova (2005), gimnastė Alina Kabajeva (2006), aktorė Čulpan Chamatova (2007), lengvaatletė Jelena Isinbajeva (2008), televizijos laidų vedėjos Tina Kandelaki ir Ksenija Sobčak (2009), dainininkė Vera Brežneva (2010) ir aktorė Jekaterina Vilkova (2011).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)