„Privalėjau įdėti visą širdį, juk turėjau atrodyti vos ne mirštanti“, – pasakojo A. Hathaway „Vogue“ apie pasiruošimą prostitutės Fantine vaidmeniui muzikiniame filme pagal 19 a. Victoro Hugo romaną „Les Miserables“ („Vargdieniai“).

A. Hathaway pasakojo, kad prieš filmavimą sulieknėjo 5 kg, o paskui valgydama tik avižinių makaronų du kartus per dieną numetė dar 7 kg.

„Kai galvoju apie savo patirtį, – jokiu būdu jos nesmerkiu, – manau, tai buvo nukrypimas nuo realybės, kita vertus, tokia ir buvo Fantine“, – teigė aktorė.

Ne vienas Holivudo aktorius dėl vaidmenų imasi griežtų figūros korekcijų. Pavyzdžiui, Natalie Portman prieš balerinos vaidmenį filme „Black Swan“ („Juodoji gulbė“) sulieknėjo 9 kg.

Jennifer Lawrence, kuri filme „The Hunger Games“ vaidina iš bado išsekusią garsenybę, praėjusią savaitę pareiškė, kad daugiau nebadaus dėl vaidmens filme.

A. Hathaway teigė, jog po filmavimo buvo sunku grįžti į kasdienybę.
„Jaučiau didžiulį fizinį ir emocinį išsekimą. Praėjo kelios savaitės, kol vėl pasijutau savimi“, – sakė ji.

Miuziklas „Vargdieniai“ bus rodomas nuo gruodžio 25 d. JAV. Manoma, kad jis turi daug šansų į „Oskaro“ nominacijas. Filme taip pat vaidina Hugh Jackmanas ir Russellis Crowe‘as.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)