Prieš fotosesiją 31 metų A. Ambrosio padėjo savo atžalai pasigražinti. Nors Anja dar visai maža, bet jau sugeba nutaisyti modeliui būdingą veido išraišką – akivaizdu, kad ji mokosi iš mamos.

Alessandra įsitikinusi, kad modelio karjera mažajai Anjai atrodo viliojančiai. Lapkričio 8 dieną „Victoria's Secret“ madų šou dalyvavęs modelis teigia: „Labai ja didžiuojuosi. Man, kaip mamai, ganėtinai smagu, kad dalis dėmesio tenka mano dukrai, man tai patinka. Tai tikrai žavu. Tai nesenstančios fotografijos, kurias saugosime amžinai. Žiūrėsime į jas ir visada prisiminsime šią akimirką“.

A. Ambrosio su dukra Anja yra vienos iš daugelio garsių gražuolių, reklamavusių firmą „London Fog“, tarp kurių buvo Christina Hendricks, Gisele Bundchen, Eva Longoria ir Nicole Scherzinger.
Alessandra Ambrosio su dukra Anja
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)