Ispanų aktorę Penelope Cruz vedusiam ir su ja 20 mėnesių sūnų Leo auginančiam filmo „Operacija Skyfall“ („Skyfall“) aktoriui per žvaigždės atidengimo ceremoniją draugiją palaikė režisierius Samas Mendesas bei kartu su juo vaidinusios kolegės Naomie Harris ir Berenice Marlohe. Kuklumu pasižymintis 43 metų J. Bardemas prisipažino esantis „labai sumišęs“ dėl suteiktos garbės.

Kaip pranešė „E! News“, aktoriaus padėkos kalba buvo kupina humoro, jis netgi pasišaipė iš savo nosies, kuri buvo sulaužyta prieš kelerius metus kilus muštynėms bare. „Oskaro“ laimėtojas šmaikštavo: „Javiero Bardemo diena. Tai taip šaunu. Bet į ką tai panašu? Ar kiekvienas, turintis sulaužytą nosį, turi vaikštinėti po Holivudo bulvarą?“.

J. Bardemas seka savo gražiosios žmonos Penelope, kurią vedė prieš daugiau nei dvejus metus, pėdomis – ji savo žvaigždę Holivudo Šlovės alėjoje gavo 2011 metų balandį. Deja, sutuoktinio pagerbimo ceremonijoje 38 metų P. Cruz nedalyvavo.

J. Bardemo žvaigždė yra Holivudo bulvare priešais teatrą „El Capitan Theatre“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)