Alessandrai buvo suteikta garbė užsisegti garsiąją šio madų šou Svajonių liemelėlę („Fantasy Bra“), vertinamą 2,5 mln. dolerių (6,5 mln. litų).

Kasmet perkuriama „Svajonių liemenėlė“ šiais metais buvo papuošta sudėtingomis gėlėmis, pagamintomis iš 5 200 masyvių brangių ir pusbrangių akmenėlių.

Tarp brangakmenių buvo ametistai, safyrai, rubinai ir baltieji, rožiniai bei geltonieji deimantai.

Kaip ir kiti stilingi drabužėliai, ši liemenėlė turėjo prie jos priderintą aksesuarą – kristalais inkrustuotą diržą.
Žingsniuodama podiumu ir vėliau pasirodydama su kitu „Victoria`s Secret“ angelu Miranda Kerr, Alessandra atrodė sužavėta brangiosios liemenėlės.

Gražuolė teigė maloniai nustebusi, kai sužinojo, kad jai bus patikėta segėti „London Jewelers“ juvelyrų sukurtą liemenėlę, kurios centre žėri 20 karatų baltasis deimantas.

„Norėjau šaukti, - sakė brazilų modelis. – Tačiau nemeluosiu – tikrai susirūpinau“.

Likus vos kelioms valandoms iki nekantriai laukiamo apatinio trikotažo madų šou, Alessandra nusifotografavo prie išskirtinio kūrinio.

Tačiau jei Alessandrai būtų iškilę klausimų, kaip dėvėti daugiamilijoninės vertės liemenėlę, jai nebūtų reikėję toli ieškoti pagalbos. Modelis buvo nufotografuotas su australe Miranda, kuri „Svajonių liemenėlę“ segėjo praėjusiais metais.

Abu angelus sieja ne tik brangi liemenėlė - abi gražuolės yra mamos. Alessandra pagimdė prieš šešis mėnesius, o Mirandos sūnui Flynnui šiuo metu yra beveik dveji metai.

Vilkėdama prie kūno prigludusią šilkinę „Victoria`s Secret“ suknelę, Alessandra neatrodo kaip eilinė dviejų vaikų motina. Tačiau ji buvo ne mažiau seksuali, kaip trečiadienio vakarą atėjo į grimo ir persirengimo kambarį.

Mūvėdama aptemptomis odinėmis kelnėmis, ilgaauliais batais ant smailių kulniukų ir vilkėdama leopardo kailio raštų palaidine bei aukštosios mados kailiniu švarkeliu, ji įrodė, kad jai nereikia 2,5 mln. vertės liemenėlės, kad apsuktų galvas.

Kol kiti „angelai“ socialiniame tinkle „Twitter“ aktyviai skelbia nuotraukas su intensyvių treniruočių ir lieknėjimo rezultatais, Alessandra, regis, į viską žiūri kur kas paprasčiau, leisdama sau apsilankyti užkulisų kavinėje „Starbucks“.

Beje, scenoje šou metu pasirodė ne tik pusnuogės gražuolės, bet ir dainininkai Justinas Bieberis bei Rihanna.

Šventės akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)