P. Middleton anksčiau šį mėnesį buvo nufotografuota vakarieniaujanti su išvaizdžiu investicijų bankininku „Queen's Club“ teniso centre Vakarų Londone.

„Jie kartu buvo išėję jau kelis kartus“, - „Us Weekly“ sakė J. Matthewsui artimas šaltinis. J. Matthewsas yra Didžiosios Britanijos realybės šou „Made In Chelsea“ žvaigždės Spencerio Matthewso brolis ir įmonės „Eden Rock Capital Management Group“ vadovas.

„Tai tik pirmosios dienos, bet Jamesui ji tikrai patinka“, - pridūrė šaltinis apie visame pasaulyje išgarsėjusią karališkąją pamergę, kuri šiuo metu reklamuoja savo pramoginę knygą „Celebrate“.

„Ji yra išvaizdi mergina, turinti ant pečių galvą. Jie turi daug bendro“, - sakė jis.

Pora dar kartą buvo nufotografuota spalio 29-ąją, kai Londone ketino kartu vakarieniauti. Ta proga P. Middleton vilkėjo trumpa juoda suknele su nėriniuotu švarkeliu ir mūvėjo juodomis pėdkelnėmis bei aukštakulniais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)