65 metų gitaristas su 34 metų teatro prodiusere Sally – jaunesne už jį 31 metais – susitikinėja pastaruosius šešis mėnesius.

Muzikantas pasipiršo praėjusią savaitę, kai su virtine „The Rolling Stones“ koncertų, numatytų ateinančiais metais, užsitikrino finansinę ateitį.

„Ronnie ir Sally bičiuliaujasi jau seniai. Ji visuomet buvo kritusi jam į akį, bet ji turėjo antrąją pusę“, - sakė vienas šaltinis.

„Jau daug mėnesių jie yra neišskiriami ir jis nusprendė dar kartą vesti. Keithas Richardsas juokiasi, kad jam jau atsibodo pirkti Ronnie vestuvines dovanas“.

Keturis vaikus turintis Ronnie su savo antrąja žmona, 57 metų Jo išsiskyrė 2008 metais, kai užmezgė romaną su 24 metų padavėja Katia Ivanova. Pirmoji jo žmona buvo Krissy Findlay, su kuria jis gyveno nuo 1971-ųjų iki 1978-ųjų.

Anksčiau šiais metais jo posūnis Jamie sakė: „Sally nėra iš tų meilužių, su kuriomis jis paprastai duodasi. Ji yra būtent tai, ko jam reikia. Nemanau, kad kitos merginos jį dar domintų“.

Susisiekti su Ronnie atstovu spaudai nepavyko.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)