Milai tebuvo devyneri, kai ji padėjo pamatus savo ateities karjerai, sudalyvaudama linksmoje populiarios vaikų menininkės Lisos Frank reklamoje.

Gerai žinomas prekinis ženklas kuria ryškius ir spalvotus paveikslėlius, puošiančius pačius įvairiausius produktus – pradedant priešpiečių dėžutėmis, baigiant žaislais ir lipdukų rinkiniais. Mažoji Mila reklaminiame filmuke karštai ir įtikinamai pasakojo apie „stulbinančius“ L. Frank sukurtus daiktus.

Iš ryškiaspalvio kambario Mila atsiduria rožinėje parduotuvėje. Ji sako: „Niekada nepamiršiu dienos, kai susidūriau su Lisa Frank. Lipdukai buvo tokie nuostabūs. Spalvos buvo stulbinančios. Tad aš traukiu į parduotuvę. Tai bent! Čia tiek daug stulbinančių Lisos Frank daiktų. Privalau juos turėti, ką dar aš galiu pasakyti?“.

29 metų M. Kunis nuo tos akimirkos įveikė ilgą kelią. Ji vaidino daugelyje itin garsių filmų: „Juodoji gulbė“ („Black Swan“), „Draugiškas seksas“ („Friends with Benefits“) ir „Elijaus knyga“ („The Book of Eli“). Per savo karjerą ji buvo nominuota daugeliui apdovanojimų.

Šiuo metu mergina susitikinėja su taip pat kino ekrano žvaigžde Ashtonu Kutcheriu, kuris neseniai tapo geriausiai apmokamu televizijos aktoriumi.

Vyrams skirtas žurnalas „Esquire“ neseniai M. Kunis išrinko seksualiausia moterimi. Ta proga ji nusifotografavo leidiniui, o jos gundančios nuotraukos neabejotinai pritrauks dar daugiau vyriškos lyties gerbėjų visame pasaulyje.

Vis dėlto Mila neleido užklupusiai šlovei susukti galvos ir pabrėžia, kad jos asmeninis ir visuomeninis gyvenimas yra atskirti.

Leidiniui „Esquire“ aktorė sakė: „Šiame versle tai, kuo tu esi, pagrįsta kritikų nuomone, tuo, ką pasako režisierius, ką pasako aktorius. Žmonėms nutinka taip, kad jie pamiršta, kas jie tokie, ir jie tampa arba tuo, kuo nori būti, arba tuo, kaip jie suvokiami. Aš sąmoningai atskyriau savo du gyvenimus. Man patinka tai, ką darau. Negaliu įsivaizduoti savęs darančios kažką kitą. Vis dėlto, baigusi darbą, aš nuo jo atsiriboju. Manau, kad pasidavusi miglos pūtimui į akis, netekčiau suvokimo, kas aš esu“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)