„Tiesiog savęs nekenčiau, - sakė atlikėja. - Nekenčiau savęs. Iš tikrųjų savimi šlykštėjausi ir buvau labai sutrikusi. Jaučiausi labai vieniša. Nors priklausiau grupei, tačiau niekada nesijaučiau labiau vieniša“.

Dainininkė apie šią patirtį kalbėjo stebėtinai atvirai. Ji papasakojo, kaip prasidėjo kova su bulimija, nors pirmą kartą prabilti apie tai jai nebuvo lengva.

„Labai nesmagu. Niekada apie tai nekalbėjau. Kaip jau sakiau, niekada nenorėjau vaidinti aukos ir niekada nenorėjau, kad mano šeima apie tokius dalykus išgirstų iš manęs, nes baiminausi, kad tai gali sudaužyti jų širdis, žinote. Numanau, kad tai buvo mano žalingas įprotis, - samprotavo N. Scherzinger, - Nulipusi nuo scenos jausdavau pakilimą, o grįžusi į savo kambarį pasijusdavau vieniša, todėl tuo ir užsiimdavau. Bulimija buvo tapusi mano žalingu įpročiu, aš tiesiog kenkiau pati sau“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)