Moteris pardavinėja keptas bulvytes ir žuvį iš vagonėlio, stovinčio Jungtinės Karalystės Rytų Sasekso grafystėje, netoliese 14,5 mln. dolerių (38 mln. Lt) vertės namo, kur rokenrolo karaliaus dukra gyvena su vyru Michaeliu Lockwoodu, skelbia britų „The Daily Mail“.

Kim Scales, kuriai priklauso „Mr. Chippy“ greitojo maisto vagonėlis Roterfilde, dienraščiui sakė: „Visi juokiamės, nes nei vienas iš vietinių gyventojų nežino, kas ji tokia. Ji aptarnavo vieną vietinį, jis prašė dvigubos žuvies porcijos ir bulvyčių – jis neturėjo žalio supratimo, kad jam maistą parduoda Elvis Presley dukra“.

„Jai labai patinka keptos bulvytės ir žuvis, ji visada noriai valgo ir geria vietos užeigoje. Ir neatsisako pintos „Guinness“!“, - sakė K. Scales, kuriai taip pat priklauso ir užeiga „King‘s Arms“ (Anglijos karaliaus, o ne Lisa Marie tėvo).

Deja, bet L. M.P resley gali tekti ieškotis darbo kitur. Paklausta, ar bent pasvarstytų galimybę iš tikrųjų įdarbinti 44 metų amerikietę, K. Scales juokais atsakė: „Jokiais būdais! Žuvį ji patiekia aukštyn kojomis ir labai negrabiai“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)