„Žinote, damos, aš atvykau iš labai toli – iš Los Andželo – ir čia esu visiškai vienas. Ar esate pasirengusios šį vakarą su mumis praleisti karštą naktį ir keliauti į pragarą?“, - perfrazuodamas „AC/DC" žodžius publiką kaitino šokėjas.

Tiesa, šįkart amerikiečių vyrukų komanda į Lietuvą atvyko apsiginklavusi naujais numeriais. Be šokių ir seksualių pasirodymų jie gyvai dainavo bei šokdino damas salėje, scenoje ir... lovoje.

„Chippendales“ viliojo įkaitusias mūsų moteris įvairiapusiška programa. Buvo ir romantiškų jūreivių, pašėlusių statybininkų, kraujasiurbių vampyrų, karštų policininkų. Muzikinė paletė taip pat spalvinga – nuo trankių „AC/DC“ numerių, iki ašarą spaudžiančiančių Enrique Iglesias baladžių.

Puikias figūras scenoje demonstravę vyrai beveik po kiekvieno pasirodymo merginas apdovanojo keliomis dešimtimis į skutelius suplėšytų marškinėlių, kuriuos nusiplėšę nuo krūtinės sviesdavo į klykiančią jaunų ir vyresnių damų užpildytą salę. Tarp gausaus būrio dailiosios lyties atstovių buvo ir žinomų veidų – TV laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė į „Chippendales“ šou atėjo su savo mama.

Pasirodymo metu atmosfera buvo tokia įkaitusi, kad viena moteris net nualpo – jai teko kviesti Greitąją medicinos pagalbą.

DELFI galerijoje - geidulingas „Chippendales“ šou:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (272)