Raudonplaukė Carla laikraščiui „The Sun“ sakė: „Per pasirodymą užsidegė šviesos ir dalis amerikiečių merginų ėmė klykti. Jis joms pasakė, kad jos nenormalios ir jo nedomina, o tada iš visų išsirinko mus. Vienas jo komandos narys pasakė mums palaukti lauke ir Russellas privažiavo. Jis atidarė savo langą ir pasakė, kad mes puikiai atrodome. Jis negalėjo patikėti, kad mes dvynės“.

„Russellas sakė važiuojantis namo ir paklausė, ar nenorėtume kartu. Bet vos tik atsirado fotografas, jis paėmė mūsų numerius ir nuvažiavo, - toliau pasakoja viena seserų. - Fotografas sužlugdė mūsų pasimatymą, tačiau, na taip, dauguma merginų būtų įlipusios į mašiną“.

Anksčiau dvynės buvo pastebėtos su klubo „Chelsea“ futbolininku Ashley Cole'u.

R. Brandas pastaruoju metu buvo užmezgęs romantiškus santykius su keliomis moterimis, įskaitant trumpą romaną su buvusia „Spice Girls“ nare Geri Halliwell, tačiau jis vis dar nepasirengęs rimtai partnerystei.

Šaltinis pasakoja: „Geri buvo susižavėjus, tačiau viskas žlugo. Jis dar nepasirengęs nurimti taip greitai, vos tik pasibaigė santuoka, o štai Geri labiau pasiruošusi santykiams“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)