"Kai skaičiau scenarijų, pagalvojau, velniava, nuo 42-o iki 110-to puslapio lankstysiu nuogas. Vienas puslapis prilygsta filmo minutei. Tad filme 60 minučių turėsiu būti nuogas – tik su radiatoriumi", - interviu DELFI yra sakęs G. Darnellis.

Tačiau puikų humoro jausmą turintis aktorius į šią situaciją pažvelgė kūrybingai. "Facebooke" sukūriau puslapį "Radi Ator", kurį paskyriau būtent savo radiatoriui", - sakė jis.

Šmaikštų sąmojį G. Darnellis demonstravo ir bendraudamas su savo radiatoriumi internetinėje erdvėje. Prieš keletą dienų radiatorius aktoriaus paskyroje parašė: "Mums reikia pasikalbėti. Ar ketini mane čia palikti? Visi vieni? Nes aš mieliau eiti į Holivudą su jumis."

Aktorius savo "bičiuliui" atrašė stebėdamasis, kaip jis, "būdamas suvyniotas į vyniojamąjį popierių, gali būti "Facebooke". "Tu važiuoji su manim namo, kvaily! Dabar būk tyliai!" - rašė Gilas.

Neilgtrukus radiatoriaus garbei sukurtoje socialinio tinklapio paskyroje buvo patalpinta nuotrauka, kurioje užfiksuotas "Flight Redirected" žvaigždei supakuotas siuntinukas su užrašu: "Pažiūrėk į mane, aš keliauju į Holivudą ir Londoną".

DELFI galerijoje - akimirkos, kuriose G. Darnellis su savo neišskiriamu palydovu - radiatoriumi:

Beje, prieš išvykdamas į Los Andželą, G. Darnellis apsilankė TV3 laidoje "Šok su manimi", kurią veda aktorius Vytautas Šapranauskas. Su juo Holivudo žvaigždė susipažino filmavimo "Flight Redirected" aikštelėje. Laidos filmavime ant šokių parketo aktorius pademonstravo puikius šokėjo įgūdžius, kokių pavydėtų daugelis projekto dalyvių.

DELFI galerijoje - G. Darnellio viešnagė laidoje "Šok su manimi":

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)