„Paskambinau savo mamai pranešti, kad esu ligoninėje ir gimdau. O ji reagavo maždaug taip: „Gerai, kiek dar turiu laiko? Nes ketinau eiti paplaukioti“, - teigė aktorė. – Aš buvau nieko nevalgiusi gal 10 valandų, o ji pasirodė gimdykloje, nešina pica ir bulvių traškučiais. Man ji pareiškė, kad miršta iš bado“.

G. Hawn patarimai, kaip stumti kūdikį, taip pat buvo keistoki. Maža to, jie buvo pavaizduoti ir vizualiai.

„Ji užsideda tuos akinius skaitymui, kurie turi švieseles“, - toliau pasakojo K. Hudson.

„Mano daktaras ir mano mama pradeda apžiūrinėti mane pro šiuos akinius su šviesomis. Ji atsineša magnoliją ir pradeda man vizualiai demonstruoti: „Įsivaizduok, kad tavo „va-jay-jay“ (vagina) prasiskleidžia kaip didžiulis magnolijos žiedas“.

Tuo tarpu K. Hudson sužadėtinis, grupės „Muse“ lyderis Matthew Bellamy ruošiasi filmuoti gimdymą.

„Aš jam šaukiu: „Lik gale. Aš užsidengsiu paklodėmis. Nesiartink prie šios vietos“, - teigė aktorė. – Staiga pamatau, kad jis pradeda pamažu slinkti artyn. Pradedu rėkti: „Ne, ne, eik atgal!“ … Tuo tarpu mano mama gydytojui sako: „Tai nenormalu. Ar tai normalu?“. Viskas tikrai vyko kaip Woody Alleno filme“.

Galiausiai, žinoma, viskas baigėsi, kaip ir turėjo, ir pora susilaukė sveiko berniuko, kuriam dabar yra metai ir du mėnesiai. „Viskas buvo gana įtempta, bet nuostabu. Mattas buvo tiesiog nepakartojamas“, - sakė K. Hudson.

Paklausta apie vestuves, K. Hudson pažymėjo, jog ji su M. Bellamy yra pernelyg užsiėmę tėvystės reikalais, kad rastų laiko joms suplanuoti.

„Mes tikrai nežinome, - sakė ji. – Reikėtų daug svarstyti, ar tai bus didelės vestuvės, ar mes susituoktume kalno viršukalnėje? Žinote, mes taip užsiėmę kūdikio priežiūra ir savo gyvenimo darbotvarkėmis. Tiesiog norime būti tikri, kad jos bus tobulos, kai tuoksimės“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)