37-erių grupės „Spice Girls“ žvaigždė pasinaudojo savo sutuoktinio Stepheno Belafonte pagalba – jis nuotraukoje rankomis pridengia žmonos krūtinę, taip atkartodamas legendinę Janet Jackson nuotrauką žurnalo „Rolling Stone“ viršelyje.

Seksuali Mel B ir jos vyro fotosesija skirta skatinti žmonių supratimą apie krūties vėžį artėjant spaliui – kovos su šia liga mėnesiui.

Žurnale taip pat spausdinamas dainininkės interviu, kuriame ji sako: „Aptikau gumbelį būdama septyniolikos ir baisiai sunerimau. Nors vėliau paaiškėjo, kad nieko nėra, tačiau tai mane siaubingai išgąsdino“.

Mel B tikina, kad nuo to laiko krūtinę reguliariai tikrinasi.

„Turiu tris dukras ir vieną podukrą, todėl joms paaugus parodysiu, kaip tai daroma. Mano vyriausioji Phoenix, jai trylika, jau tikrinasi“, - sako dainininkė.

Jos vyras Stephenas neslėpė džiaugsmo, kad galėjo pagelbėti savo žmonai šioje fotosesijoje. Žurnalui „Cosmopolitan“ jis sakė: „Man patinka mylimosios krūtinė, todėl visiškai nesunku dalyvauti šioje fotosesijoje ar padėti jai pasitikrinti krūtinę. Kokiam vyrui tai nepatiktų? Tai smagus dalykas, o ir labai svarbus“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją