Šviesiai mėlynos trumpikės, kurias E. Presley mūvėjo po vienu iš savo koncertinių kombinezonų per pasirodymą 1977 metais, taip ir nebuvo skalbtos. Išskirtinis apatinių bruožas – įtartina gelsva dėmė tarpkojyje.

„BBC News“ skelbia, jog už trumpikes tikimasi gauti mažiausiai 10 tūkst. svarų. Aukcionas vyks rugsėjo 8 dieną – jo metu bus galima įsigyti ir kitų su rokenrolo karaliumi susijusių daiktų.

Trumpikės atkeliavo iš dainininko tėvo Vernono Presley archyvo. Aukcione taip pat bus galima įsyti Elviui priklausiusią Bibliją su dainininko anotacijomis. Už Bibliją tikimasi gauti 25 tūkst. svarų (109 tūkst. Lt).
Aukcione bus pardavinėjami ir Priscillai Presley priklausę asmeninės juostos. Tarp jų ir filmas iš poros vestuvių bei Kalėdų šventės „Graceland“ viloje, akimirkos iš šeimos atostogų bei filmas apie tai, kaip Elvis ir Priscilla iš ligoninės namo parsiveža dukrelę Lisa-Marie.

Neseniai „Graceland“ viloje, Memfyje, buvo minimos 35-osios Elvio mirties metinės – žvakučių deginimo akcijoje prie rokenrolo karaliaus namų dalyvavo apie 75 tūkst. jo gerbėjų.

E. Presley mirė 1977 metų rugpjūčio 16 dieną eidamas 43-iuosius metus. Jį pakirto širdies smūgis. Dainininkas buvo palaidotas „Graceland“ teritorijoje – greta tėvų ir močiutės. Taip pat pastatytas ir memorialinis akmuo jo broliui dvyniui – Jesse Garonui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)