Be to, J. Prigožinas nepaliauja piktintis skandalingomis Madonnos gastrolėmis Rusijoje. Pretekstu dar vienai kritikos porcijai tapo informacija, esą Madonna koncertavo viename privačiame rusų oligarchų vakarėlyje.

Pasaulinė žvaigždė, per savo koncertus dažnai pasisakanti už lygias teises ir „nuskriaustųjų bei engiamųjų“ laisvę, sutiko padainuoti turtuoliams už milžinišką honororą, kuris, kaip eigiama, siekė 7 mln. dolerių (beveik 19 mln. litų). J. Prigožinas nesusilaikė neužsiminęs apie Madonną savo tinklaraštyje: „Rašoma, kad Madonna yra politiškai užguitųjų motina. Man atrodo, kad ji yra tarptautinio ištvirkimo ir nedoros motina“.

K. Sobčiak, veikiausiai skaitanti J. Prigožino tinklaraštį, nusprendė išbandyti „tarptautinio ištvirkimo motinos“ įvaizdį. Ji nedelsiant tinklaraštyje paskelbė savo fotografiją, kuriai pozavo nuoga. „Štai jums 1-oji nuotrauka „tarptautinio ištvirkimo motinos“ stiliuje“, - prirašė ji.

Ksenija Sobčiak

Kiek vėliau K. Sobčiak pridėjo fotografiją, kurioje Madonna bučiuoja nuogo vyro sėdmenis. „Tačiau, žinoma, reikėtų štai taip: ieškau savanorio... Kaip manote, ar Prigožinas sutiktų?“, - pasišaipė ji.

Tačiau tuo neapsiribojusi, K. Sobčiak paskelbė dar vieną įrašą: „Per Olimpiados atidarymą pagal „Časiki“ (Valerijos dainą) reikia surengti orgijas su slidininko kaukėmis. Tai mano vienintelis šansas tapti tarptautinio ištvirkimo motina“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)