Nors pora savo didžiąją dieną norėjo išlaikyti paslaptyje, vestuvinių tortų kūrėja Sylvia Weinstock tik pakurstė gandus, kad 30 metų aktorė ir 31 metų dainininkas pagaliau tapo vyru ir žmona – ji prisipažino savaitgalį buvusi Džekson Houle.

„Amerika – nuostabi šalis, Džekson Houlas tiesiog fantastiškas“, - toks buvo tortų kūrėjos įrašas socialiniame tinkle „Twitter“.

Neseniai J. Biel tvirtino neturinti laiko planuoti vestuves, tačiau prisipažino nerimaujanti, jog vestuvių dieną ją gali ištikti nuotakoms būdinga isterija.

„Aišku, tai labai smagu, bet labai sunku rasti pasiruošimui laiko! Tačiau tai nuostabi akimirka, kuria reikia mėgautis. Neturiu žalio supratimo, ko norėčiau. Esu viena iš tų, kurie nekreipia didelio dėmesio į detales. Nemanau, kad esu viena iš tų, kurios: reikia daryti taip ir ne kitaip. Man svarbiau pati idėja. Greičiausiai tiesiog mestelsiu idėją ir leisiu ją įgyvendinti kitiems“, - sakė aktorė.

„Man atrodo, kad visos mano draugės, telaimina jas Dievas, susidūrė su kažkuo panašiu į vienadienį nuotakos-siaubūnės sindromą. Galbūt tai tiesiog patirties dalis“, - svarsto kino žvaigždė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją