Ši paroda vyksta „Grammy“ muziejuje, kad jos gerbėjai galėtų ne tik apžiūrėti su W. Houston susijusius eksponatus, bei ir įsitikinti, kokį talentą ji turėjo.

Parodos atidaryme dalyvavo Whitney vadybininkė ir brolienė Pat Houston, brolis Gary bei dar viena brolienė Donna Houston.

Parodai atrinkome tuos daiktus, kurie žmonėms bus įdomiausi ir daugeliu atvejų sukels smagius prisiminimus. Mes tikrai labai džiaugiamės, kad šiandien esame čia, atstovaudami ir būdami tokios nuostabios ir puikios karjeros, kurią padarė tokia graži ir talentinga moteris, dalimi“, - sakė Pat.

Parodoje, kuri tęsis iki 2013 metų vasario, kai sukaks lygiai metai nuo tragiškos dainininkės mirties, eksponuojami daiktai, nuotraukos ir vaizdo įrašai iš privačios Houstonų šeimos kolekcijos.

Tarp eksponatų yra iškarpų iš dainininkės karjeros, asmeninė W. Houston Biblija, retų nuotraukų ir sceninių kostiumų.

W. Houston, nuo savo buvusio vyro Bobby Browno auginusi 19 metų dukrą Bobbi Kristiną, vasarį buvo rasta negyva savo viešbučio numerio vonioje, kai patyrė stiprų širdies smūgį, kurį iš dalies galėjo sukelti kokaino vartojimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)