T. Swinton šiuos nemalonius prisiminimus ilgą laiką slėpė ne tik nuo žiniasklaidos, bet ir savo tėvų, tačiau laikraštyje perskaičiusi istoriją apie dešimtmetį nužudžiusį savo seserį, nusprendė atvirai pasidalinti ir savo patirtimi.

„Kai buvau ketverių metų bandžiau nužudyti savo jaunausią broliuką. Jis buvo naujagimis, o aš jaučiausi labai nusivylusi, nes jis buvo jau trečiasis berniukas šeimoje, – pasakoja aktorė. – Buvau tam rimtai pasiryžusi, tačiau kai atėjau prie lopšio, pamačiau, kad jo gerklėje įstrigo keli kaspinai nuo kepurėlės. Akimirksniu juos ištraukiau ir taip netikėtai išsaugojau jo gyvybę. Vėliau mane ilgai kankino kaltės jausmas, kad norėjau jį nužudyti, o galiausiai tėvai palaikė mane šeimos didvyre.“

Pasak aktorės, ji visuomet buvo keistas vaikas, todėl džiaugiasi, kad galų gale gyvenimas susiklostė labai puikiai. Sėkminga karjera pasigirti galinti T. Swinton didžiuojasi savo vaidmenimis kine ir stengiasi vaidinti tik intelektualaus kino žanro juostose, tokiose, kaip naujausias kultinio režisieriaus Weso Andersono filmas „Mėnesienos karalystė“.

Ironiška ir gero kino gerbėjams skirta juosta tituluojama stilingiausia šių metų komedija. Šiuo metu „Mėnesienos karalystė“ rodoma ir Lietuvos kino teatruose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją