Reklamoje, skirtoje žaidimui „New Super Mario Bros 2“, ispanų aktorė ir jos sesuo tampa varžovėmis: Penelope žaidžia su raudona 3DS konsole, o Monica naudoja mėlyną.

Reklamoje Penelope visiškai įsitraukia į žaidimą ir kol jos personažas skuba rinkti auksines monetas, šaukia: „Nagi, Mario, greičiau, šaunusis berniuk!“.

Tačiau Monica, žaisdama kaip Mario brolis Luigi, sugeba nugalėti savo seserį.

Nuotaikingos reklamos pabaigoje Penelope pasirodo persirengusi kaip ūsuotasis santechnikas Mario, prajuokindama savo seserį.

„Nintendo“ rinkodaros vadovas Laurentas Fischeris sakė: „Seserys Cruz mums puikiai tiko. Ne tik dėl to, kad „New Super Mario Bros 2“ vienu metu leidžia mėgautis nuotykiais dviem žaidėjams, bet ir dėl to, kad jos jau daugelį metų yra tikros šios serijos gerbėjos“.

„Tai padėjo atskleisti jų kovingąją pusę. Joms buvo labai smagu stengtis surinkti kuo daugiau monetų ir lenktyniauti, kuri iš jų pirma pabaigs kiekvieną lygį“, - pridūrė jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją