- Rudenį "Hurts" viešėjo Kaune. Internete rašte, kad tai buvo vienas geriausių ir didžiausių pasirodymų. Taip buvo iš tiesų ar tai - tik gražūs žodžiai gerbėjų ausims pamaloninti?

- Ne, tai tiesa. Prieš tai nesame buvę Lietuvoje, todėl nežinojome, ko tikėtis. Tačiau tai buvo vienas iš nuostabiausių mūsų turo koncertų, kurį iki šiol prisimename. Publika Kaune buvo nuostabi. Nekantriai laukiame pas jus sugrįžti.

- Dabar ir jūsų gerbėjai Lietuvoje jau žino, ko tikėtis iš jūsų grupės. Rudenį Kaune surengėte išties gražų šou su baleto šokėjomis ir kalnu baltų rožių. Kokio šou laukti šįkart Palangoje?

- Šįkart atvežame dar didesnį pasirodymą, kurį rengsime nebe arenoje, o po atviru dangumi - pajūryje. Labai malonu grįžti į šalį, kurioje esi šiltai sutinkamas. Tikimės, kad mūsų klausysis dar daugiau žmonių, nei Kaune. Todėl į Lietuvą atsivežame dar daugiau baleto šokėjų, ir dar daugiau baltų rožių. (Juokiasi.)

- Praėjusį kartą prieš koncertą į užkulisius paprašėte atnešti garsių Lietuvos manekenių nuotraukų. Kam jums jos?

- Persirengimo kambariai būna labai nuobodūs - tik plikos sienos. Todėl nutarėme praskaidrinti sau nuotaiką vietinių merginų portretais. Lietuviams pasisekė - jie turi labai labai gražias merginas.

- Jūsų grupė "Hurts" dar labai jauna. Koncertuojate vos trejus metus, bet jau spėjote padirbėti su Kylie Minogue, Lady Gaga, Leona Lewis, "Rammstein". Kaip jums tai pavyko?

- Mums tai taip pat buvo malonus siurprizas, nes iš tiesų esame labai jauna grupė. Tačiau džiaugiamės, kad pasitaikė tokia galimybė padirbėti su tokiais atlikėjais, kaip Lady Gaga ar "Rammstein". Mums tiesiog labai pasisekė.

- Praėjusiais metais Didžiosios Britanijos festivalyje Glastonbury "Hurts" pasirodymas buvo pripažintas geriausiu. Aplenkėte net "U2", "Coldplay" ar Beyoncę. Vokietijos apdovanojimuose "Echo" buvote pripažinti geriausia nauja grupe. Pasirodo jums išties puikiai sekasi. Tačiau prieš keletą metų su kolega Adamu Andersonu išgyvenote ne pačius geriausius laikus. Viename interviu esate netgi užsiminęs, kad be darbo jums teko sėdėti ketverius metus. Kodėl viskas staiga pasisuko 180 laipsnių kampu?

- Nežinau, mes tiesiog kūrėme muziką 7-8 metus. Dirbome išties sunkiai ir labai stengėmės. Kai sulaukėme galimybės įrašyti savo pirmąjį kūrinį, mūsų gyvenimai kardinaliai pasikeitė. Galbūt dėl to, kad prieš tai turėjome nelengvą laikotarpį, mokėjome įvertinti tai, ką mums duoda likimas. Mes turėjome viską, apie ką net nesvajojome - galėjome rengti koncertus tokiose vietose kaip Lietuva, sulaukėme didžiulės sėkmės.

- Iš kur sėmėtės stiprybės nepasiduoti?

- Nes mes daugiau nieko kito negalėjome ir nenorėjome daryti. Neturėjome kito pasirinkimo, tik tęsti tai, ką pradėjome ir nepasiduoti.

- Ar jūsų šeimos nariai neperkalbinėjo jūsų: "Vaikinai, užtenka badauti, meskite jūs tą muziką ir susiraskite padorius darbus"?

- Jie buvo labai supratingi ir padėjo sunkiu metu. Mums pasisekė, kad mus supo tokie žmonės, antraip išlaukti savo momento būtų buvę kur kas sunkiau.

- Jūsų pasirinktas solidus sceninis stilius, panašu, pasiteisina - merginos dievina džentelmenus. Tačiau kartą esate sakęs, kad kostiumą vilkite netgi laisvalaikiu...

- Taip, tai tiesa. Mes neturime kitokių drabužių, tad ir pasirinkimo neturime.

- Neturite džinsų? Turėtų būti labai nepatogu visą laiką vilkėti kostiumą...

- Tikrai neturime. Tačiau tai nėra nepatogu. Be to, labai malonu atrodyti protingam. (Juokiasi.)

- Kalbama, kad merginų numylėtiniai džentelmenai "Hurts" patraukė ir garsių moterų dėmesį. Sklinda gandai, kad jūs pats susitikinėjate su burleskos šokėja Dita Von Teese.

- Žmonės daug ką kalba. Gandai yra dalis tavo darbo, todėl dėl nieko negaliu skųstis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)