Grupės „Take That“ vokalistas su žmona Dawn augina vienuolikametį Danielį, devynerių Emily ir trejų Daisy. Tai buvo ketvirtas poros vaikas, tačiau mergaitė gimė negyva. Mažosios Poppy Barlow laidotuvėms besiruošianti šeima prašo gerbti jos privatumą.

Savo pranešime G. Barlow rašo: „Dawn ir aš esame priblokšti pranešdami, jog netekome savo kūdikio. Poppy Barlow gimė negyva rugpjūčio 4 dieną Londone. Dabar mes norime surengti gražias jos laidotuves ir didele meile apgaubti mūsų tris vaikus. Šiuo skausmingu metu prašome gerbti mūsų privatumą“.

Gary ir Dawn susituokė 2000 metais, praėjus penkmečiui nuo jų pažinties. Dawn buvo „Take That“ šokėja. Tris vaikus su žmona auginantis G. Barlow vasarį pranešė, kad šeima dar padidės, o po kiek laiko patikslino, jog gims mergaitė.

Neseniai Metų tėvu tarp garsenybių tituluotas G. Barlow kalbėjo apie tėvystės svarbą savo gyvenime. „Aš jau ilgai to laukiau. Mano vaikai tikrai labai džiaugiasi ir nemanau, kad jie iki galo tuo tiki. Tėvystė yra tikrai labai svarbi mano gyvenimo dalis ir ji man daug ką reiškia“, - sakė dainininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją