Šiomis dienomis balerina Anastasija Voločkova grįžo iš atostogų Kretos saloje. Iš ten ji reguliariai savo tinklaraštį papildydavo įvairiomis nuotraukomis, tik šį kartą ne tokiomis provokuojančiomis, kaip įprastai.

Kretoje šokėja ilsėjosi su savo motina ir dukrele Ariadna. Pikti liežuviai plakė, kad A. Voločkovą būtinai turi lydėti pasiturintis vyras, kurio artistė stengiasi neafišuoti. Pasirodo, jie buvo teisūs – ją lydėjo pakankamai garsus ir ne kartą spaudoje šmėstelėjęs jos buvęs sutuoktinis ir dukters tėvas Igoris Vdovinas. Pranešama, kad pora išgyveno tikrą medaus mėnesį.

Paparacai padarė keletą nuotraukų – jose plika akimi matyti, kad buvę sutuoktiniai elgiasi kaip įsimylėjėliai. Vienoje jų jie netgi aistringai bučiuojasi. Todėl aukštuomenės metraštininkai vienbalsiai tvirtina, kad A. Voločkova grįžo pas I. Vdoviną.

Pati balerina provokuojančias nuotraukas pakomentavo štai kaip: „Aš specialiai apsistojau tokioje nuostabioje nuošalioje vietoje, kad niekas mūsų nematytų. Igoris nėra viešas žmogus ir jis nenori, kad jo nuotraukos pasirodytų spaudoje. Leiskite mums pabūti dviese!“.

Pikti liežuviai plaka, kad A. Voločkovos asmeninio gyvenimo įvairovė kartu su visais jos pasiturinčiais gerbėjais, apie ką ji nepaliauja kalbėti visuose savo interviu, tėra tik viešųjų ryšių žaidimai. Esą, iš tikrųjų ji net nebuvo išsiskyrusi su I. Vdovinu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją