Buvusi aktoriaus Sylvesterio Stalonne žmona parke taip pat be saiko rūkė. Ji užfiksuota ir vemianti viešoje vietoje.

Prieš eidama namo, penkis kartus ištekėjusi moteris burną nuo alkoholio tvaiko skalavo specialiu burnai skalauti skirtu skysčiu.

Apgirtusios moters akyse aiškiai matėsi liūdesys ir desperacija.

Kadaise stulbinamu grožiu visą pasaulį žavėjusi moteris parke voliojosi mūvėdama nutrintus džinsus, avėdama sportinius batelius, vilkėdama violetinę palaidinę, plaukus ji slėpė po kepuraite su snapeliu. Akis moteris stengėsi slėpti po akiniais nuo saulės.

Apie B. Nielsen priklausomybę nuo alkoholio kalbama jau seniai.
2007 metais moteris kreipėsi į reabilitacijos kliniką – taip pasielgti paskatino artimieji, rimtai sunerimę dėl jos bėdų su alkoholiu. Po gydymo aktorė prisipažino besijaučianti tarsi „antrą kartą gimusi“.

„Pasirinkau naują gyvenimą. Nebuvo lengva, bet tam buvo pats laikas“, - tuomet sakė moteris.

2008 metais aktorė pasirodė realybės šou „Celebrity Rehab With Dr Drew“, kur taip pat bandė įveikti sugrįžusią minėtąją priklausomybę. Vėl atrodė kad kova laimėta. 2010 metais laidos prodiuseris Johnas Irwinas sakė: „Ji blaivi ir mėtė rūkyti. Jai puikiai sekasi“.

Aktorė išgarsėjo 1985 metais kartu su Arnoldu Schwarzeneggeriu nusifilmavusi juostoje „Raudonplaukė Sonia“ („Red Sonja“).

Tais pačiais metais susikirto jos ir S. Stallone keliai, pora susituokė, kartu nusifilmavo dvejuose filmuose. B. Nielsen, kuri prieš tai buvo ištekėjusi už Kaspero Windingo, santuoką su S. Stallone nutraukė 1987 metais. Vėliau ji susituokė su Sebastianu Copelandu ir Raouliu Meyeriu. Su dabartiniu vyru Mattia Dessi ji šeimą sukūrė 2006 metais.

Aktorė nuo 9-ojo XX amžiaus dešimtmečio kine nebesublizgėjo, tačiau 2005 metais ji dalyvavo realybės šou „Celebrity Big Brother“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)