Tokį sprendimą buvęs hiphopo atlikėjas priėmė po to, kai neseniai apsilankęs Jamaikoje užsikrėtė rastafarizmo religija, rašo „The Sun“.

Marihuaną rūkyti mėgstantis ir dėl to problemų turėjęs 40 metų muzikantas, kurio tikrasis vardas ir pavardė yra Calvinas Cordozaras Broadusas jaunesnysis, sakė: „Noriu palaidoti Snoop Dogg ir tapti Snoop Lion“.

„To nežinojau, kol neapsilankiau šventykloje, kur aukštasis dvasininkas paklausė, koks yra mano vardas. „Snoop Dogg“, - atsakiau. Jis pažiūrėjo man į akis ir atsakė: „Nuo šiol tavo vardas bus kitoks. Tu esi šviesa – tu esi liūtas“.

Jungtinių Valstijų gangsta repo žvaigždė, tikintis, kad jame įsikūnijo Bobas Marley, Jamaikoje įrašė vieną regio albumą. Vienas iš kūrinių vadinasi „No Guns Allowed“ („Naudoti ginklų neleidžiama“).

Judo liūtas rastafariams yra reikšmingas religinis simbolis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)