Žavioji aktorė yra šios šveicarų kompanijos prekės ženklo ambasadorė. Renginyje ji pasirodė pasipuošusi berankove juoda suknele ir juodomis suvarstomomis basutėmis. N. Kidman atrodė kur kas jauniau, nei turėtų 45 metų moteris. Minimalus makiažas ir lengvos pečius siekiančios garbanos tik dar labiau pabrėžė aktorės jaunatviškumą. Aišku, ji segėjo vieną garsiųjų laikrodžių, taip pat žėrinčius auskarus bei mūvėjo vestuvinį žiedą.

Kartu su Nicole Olimpiados atidaryme dalyvavo ir jos sutuoktinis Keithas Urbanas.

Vėl dėmesio centre atsidūrusi žvaigždė pastaruoju metu stengiasi vengti viešumos dėl buvusio sutuoktinio skyrybų dramos. Ji atsisakė painiotis į Tomo Cruise'o ir Katy Holmes skyrybų istoriją. Ji taip pat nekomentavo 33 metų K. Holmes sprendimo prašyti išskirtinės šešiametės dukters Suri globos. Pati N. Kidman pralaimėjo bylą dėl pagrindinės gyvenamosios vietos nustatymo kartu su T. Cruise'u įvaikintiems Izabellai ir Connorui.

Su T. Cruise'u N. Kidman santuokoje išgyveno dešimtmetį, kol šis užpildė skyrybų dokumentus. Pastarosiomis savaitėmis nenorėdama dalyvauti pastarųjų jo skyrybų dramoje, ji vengė kontaktų netgi su artimais draugais.

„Nicole nekalbės, ji nori privatumo, ji nori likti nuošalyje nuo viso to, be to, jiedu su Cruise'u per daug nesikalba, - sakė šaltinis iš aktorės aplinkos. - Jos ir Tomo bendravimas labai ribotas“.

Teigiama, kad 2001 metais sutuoktiniui užpildžius skyrybų dokumentus praėjus vos porai mėnesių nuo tada, kai jie atnaujino savo santuokos įžadus, Nicole patyrė šoką. Dabar ji nieko nekomentavo, kai skyrybų paprašė K. Holmes.

„Nicole tikrai nenori būti įpainiota į visa tai ar kažkam kažką pasakoti, - toliau pasakoja šaltinis. - Nors, žinoma, kažkada ji greičiausiai bus priversta kažką pasakyti ir ji turbūt palaikys Tomą, jų vaikų labui“.

Pagal kai kuriuos pranešimus, anuliavus Tomo ir Nicole santuoką, Scientologijos bažnyčia nuteikė Connorą ir Isabellą prieš motiną, kuri buvo įvardyta kaip „sociopatė“. Esą, aktorė tik visai neseniai atnaujino santykius su įvaikinta dukra.

„Aš myliu mamą, - neseniai Australijos žurnalui „New Idea“ sakė Isabella. - Ji yra mano mama. Ji puiki. Aš kartais su ja susitinku Nešvilyje, mes pasikalbame“.

T. Cruise'as pasisamdė advokatą Dennisą Wasserį. Tas pats teisininkas atstovavo jam ir skyrybose su N. Kidman.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)