Aktorė (22 m.) neatsispyrė filmo „Snow White And The Huntsman“ („Snieguolė ir medžiotojas“) režisieriaus Ruperto Sanderso (41 m.), žavesiui.

Režisierius yra vedęs britų „Vogue“ modelį Liberty Ross ir turi du vaikus.

Filmą pradėjo rodyti birželį, jis jau surinko 170 mln. dolerių (484,5 mln. Lt) už bilietus visame pasaulyje.

Na o „US Weekly“ parašė, kad praėjusį antradienį K. Stewart matė R. Sanderso glėbyje, ir tvirtina, jog turi tai patvirtinančių nuotraukų.

Šaltinis teigė leidiniui, jog aktorė su režisieriumi buvo jausmingai apsikabinę ir atrodė susižavėję vienas kitu.

Šaltinis leidiniui „People“ sakė: „Kristen labai susikrimtusi. Tai buvo klaida. <...> Tarp jos ir Ruperto tikrai nėra romano. Tai buvo trumpalaikė akimirką, to neturėjo būti. Ji nenorėjo nieko skaudinti. Ji – geras žmogus, kuris tiesiog suklydo.“

Tiksliai nežinoma, kiek trunka K. Stewart ir R. Pattinsono santykiai. 2010 m. vasarį BAFTA apdovanojimuose aktorius teigė: „Labai sunku, tačiau mes – pora. Negalime atvykti kartu dėl paklaikusių gerbėjų.“ Jis pridūrė, jog jie slepia draugystę, saugodamiesi per didelio aplinkinių susidomėjimo.

Vos prieš kelias dienas aktorių pora atrodė laiminga paskutiniosios filmo apie vampyrų dalies „Breaking Dawn: Part 2“ („Brėkštanti aušra“) pristatyme.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)