Pasirodžius nuotraukoms, kuriose A. Kutcheris bučiuoja naują mylimąją M. Kunis, buvusi jo žmona prarado savitvardą. „Demi priblokšta, kad Ashtonas taip greitai suskubo susitikinėti su Mila. Ji beviltiškai palaužta“, - pasakoja šaltinis.

„Nors Ashtonas visą laiką ją apgaudinėjo, tai vyko su atsitiktinėmis merginomis, tai nebuvo tokie santykiai, kaip su Mila, o būtent tai Demi dabar ir žudo, - toliau pasakoja žmogus iš aktorės aplinkos. - Matyti nuotraukas, kuriose jis bučiuoja kitą moterį, jai pernelyg sunku. Ji tarsi suvokia, kad tarp jų viskas baigta, tačiau, man regis, ji vis dar turi mažytę viltį susitaikyti. Kadangi jis dabar susitikinėja su kažkuo kitu, ji žino, kad tai nebeįmanoma“.

34 metų A. Kutcheris ir 28 metų M. Kunis palaikė draugiškus santykius nuo tada, kai kartu dirbo juostos „Tas 8-ojo dešimtmečio šou“ („That 70s Show“) filmavimo aikštelėje. Tvirtinama, kad jų santykiai - „tarsi peilis“ Demi širdyje.

Šaltinis toliau pasakoja: „Kiekvieną kartą išgirdusi kažką apie Ashtoną ir Milą, Demi labai išgyvena. Ji iš tikrųjų jį mylėjo, nepaisant jų santuokoje padarytų klaidų, todėl matyti jį susitikinėjantį su nauja mergina, kuri yra daug jaunesnė už ją, prilygsta „peiliui jos širdyje“.

Kaip pranešė „The Sun“, Ashtonas ir Mila jau kone gyvena kartu. Šaltinis iš poros aplinkos pasakoja: „Jie kartu lieka beveik visas naktis. Mila praktiškai persikraustė į Ashtono namus Holivude“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)