2010 m. spalį viena moteris parašė D. Moore tinklalapyje „Twitter“, kad ketina pasitraukti iš gyvenimo. Aktorė paviešino jos žinutę, galiausiai policija surado moterį, ji buvo paguldyta į ligoninę.

Kitų metų balandį Demi Moore ir Ashtonas Kutcheris įsteigė Demi ir Ashtono fondą. Ši pelno nesiekianti organizacija kovoja prieš seksualinę vaikų vergiją. Po dviejų mėnesių D. Moore pradėjo filmuotis dramoje „Margin Call“, kurioje vaidino pareigūnę Sarah Robertson. Filmas keistokas, tačiau kritikai liaupsino D. Moore vaidybą.

Po to, kai bulvarinė spauda kelis kartus aprašė A. Kutcherio neištikimybę, 2011 m. lapkritį D. Moore su juo išsiskyrė. Nuo tada ir prasidėjo 49 m. aktorės nuosmukis.

Sausio 24 d. D. Moore išgabeno į ligoninę. Kaip rašė TMZ, pauosčius azoto suboksido, ją ištiko keli priepuoliai. Vėliau D. Moore gydėsi reabilitacijos centre „Cirque Lodge“ Jutoje nuo anoreksijos ir priklausomybės gydytojo išrašytiems vaistams. Dabar RadarOnline.com rašo, jog trys dukterys – Rumer, Scout ir Tallulah nori, jog teismas uždraustų motinai prie jų artintis.

„Demi be perstojo joms skambina, rašo elektroninius laiškus, ašaringas žinutes, maldauja jai paskambinti, merginoms mirtinai įgriso, – pasakojo šaltinis „RadarOnline.com“. – Tai drastiškos priemonės, joms nelengva apie tai galvoti, bet tiesiog norisi tylos ir ramybės.“

Nei D. Moore, nei Rumer Willis, nei A. Kutcherio atstovai šios naujienos nekomentuoja.

Tad kaip viena iš buvusių geriausiai mokamų Holivudo aktorių, kuri po filmų „Ghost“, „A Few Good Men“, „Indecent Proposal“ už 1996 m. filmą „Striptease“ uždirbo precedento neturinčią sumą – 12,5 mln. dolerių (35 mln. Lt), taip žemai puolė?

1987 m. D. Moore ištekėjo už aktoriaus Bruce‘o Williso. Pora susilaukė trijų dukterų, galiausiai 2000-aisiais draugiškai išsiskyrė.

Tuo metu aktorės karjera kine sustojo. Trejus metus jos nesimatė ekrane, o 2003 m. filme „Charlie’s Angels: Full Throttle“ D. Moore vėl pasirodė – žavi, seksuali piktadarė. Visame pasaulyje bilietų į filmą parduota už 260 mln. dolerių (730,5 mln. Lt). Tuo metu D. Moore pradėjo susitikinėti su A. Kutcheriu. Po dvejų metų – 2005 m. rugsėjo 24 d. ji ištekėjo už 15 m. jaunesnio aktoriaus. Nepaisant amžiaus skirtumo pora atrodė laiminga, nuolat figūruodavo dosniausių garsenybių sąrašuose.

Kaip rašo „People“, devinto dešimtmečio viduryje režisieriaus Joelio Schumacherio liepimu D. Moore gydėsi reabilitacijos klinikoje prieš pradedant filmuoti „St. Elmo’s Fire“. Nepaisant jaunystės klystkelių, gimus vaikams aktorė nebeįpuolė į liūną.

Na o 2010 m. rugpjūtį geltonoji spauda ėmė rašyti apie D. Moore pasilinksminimus. Gausiai peržiūrėtas ir vaizdo reportažas iš Snoop Dogg koncerto Las Vegase, jame matyti, kaip A. Kutcheris skatina tuometinę žmoną, bent jau taip rašė TMZ.

Po mėnesio žurnalas „Star“ parašė, kad viename Los Andželo restorane A. Kutcheris glamonėjo ir bučiavo dailią, jauną blondinę. Socialiniame tinklalapyje „Twitter“ aktorius gandus paneigė. Praėjus vos dviem savaitėms „Star“ pasirodė informacija, kad A. Kutcheris savo namuose ant sofos turėjo seksualinių santykių su jauna, patrauklia blondine Brittney Jones (21 m.). Aktorius ir vėl paneigė gandus.
Regis, poros santykiams niekas negrėsė, 2011 m. balandį jie atidarė savo labdaringą fondą.

Na o 2011 m. spalį driokstelėjo bomba – „US Weekly“ išspausdino išskirtinį interviu su 22 m. Sara Leal. Ši tvirtino rugsėjo 24-osios naktį turėjusi intymių santykių su A. Kutcheriu San Diego „Hard Rock“ viešbutyje. Ironiškiausia, kad rugsėjo 24-oji buvo šeštųjų D. Moore ir A. Kutcherio santuokos metinių diena. O savaite anksčiau „Star“ išspausdino kompromituojančias A. Kutcherio ir S. Leal nuotraukas. Spalio 17 d. vykusioje filmo „Margin Call“ D. Moore atrodė nusikamavusi ir išbalusi, rašė „Contact Music“.

Lapkritį TMZ parašė, jog D. Moore nebegyvena su A. Kutcheriu ir ketina skirtis.

Na o sausio 24 d. D. Moore išvežė į ligoninę, nes ją ištiko priepuolis pauosčius azoto suboksido. „Los Angeles Times“ rašė, kad vyriausioji D. Moore duktė Rumer Willis matė gąsdinantį priepuolį.

Negana to, praėjus dviem dienoms „Entertainment Tonight“ išplatino filmuotą medžiagą, kaip aktorė su kolegomis linksminosi 1982 m. Daugelis galėjo pamatyti, kaip akivaizdžiai neblaivi 19 m. D. Moore aistringai bučiuojasi su 15 m. kolega Philipu Tanzini.

Netrukus TMZ parašė, kad A. Kutcheris linksminasi Bruno Mars koncerte Brazilijoje, o D. Moore daugelį metų turi priklausomybę gėrimui „Red Bull“, kuris jai atstoja maistą.

Nerimaujant dėl sveikatos ir todėl, kad atsidūrė ligoninėje, D. Moore buvo priversta atsisakyti feministės Glorios Steinem vaidmens filme „Lovelace“. Filme apie buvusią pornožvaigždę Lindą Lovelace D. Moore vaidmuo atiteko Sarah Jessicai Parker.

Vasarį „US Weekly“ pasirodė straipsnis „Desperatiškas Demi nuosmukis“. Jame buvo rašoma, kad prieš atsidurdama ligoninėje D. Moore įsiprašė tarp dukters Rumer draugų, neva įsimylėjo Rumer draugą 24 m. Zacą Efroną, vieną vakarą atėjo į vakarėlį, norėdama jį pamatyti, be to, nuolat jam rašinėjo žinutes. Žurnalas „People“ rašė, kad vakarėlyje aktorė buvo nusižiūrėjusi 28 m. aktorių Ryaną Rottmaną.

Po reabilitacijos klinikos balandį D. Moore pasirodė atsigavusi, gaivi. Po mėnesio kinuose pasirodė filmas LOL, kuriame vaidino Miley Cyrus ir D. Moore.

Dabar bulvariniai dienraščiai rašo, kad aktorės dukterys ketina kreiptis į teismą ir prašyti uždrausti motinai prie jų artintis. Na o D. Moore Niujorke filmavosi kino juostoje „Very Good Girls“ su
Dakota Fanning, Elizabeth Olsen ir Peteriu Sarsgaardu.

Nepaisant bulvarinių leidinių pučiamos dramos, buvęs aktorės vyras B. Willisas palaiko D. Moore. „Didžiuojuosi savo dukterimis. Viską dėl jų padaryčiau. Ir dėl savo žmonos Emmos. Ir veikiausiai dėl Demi“, – sakė jis.

Regis, yra vilčių, kad D. Moore atsistos ant kojų. Sprendžiant iš vaidmens filme „Margin Call“, ji tikrai neprarado talento.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)