Taigi, kai kuriose filmo scenose patrauklios Edvardo Kaleno plaukų sruogos gali atrodyti ne taip žaviai.

„Prieš kelias savaites turėjome perfilmuoti kai kurias „Brėkštančios aušros“ dalis ir man pirmą kartą teko dėvėti peruką“, - San Diege žurnalistams ir gerbėjams sakė R. Pattinsonas. – Per paskutines dvi „Brėkštančios aušros“ dienas negalėjau patikėti, kad jie ant mano galvos užmaukšlino tą oranžinį peruką“.

Robert Pattinson
R. Pattinsonas teigė, kad su tuo peruku atrodė kaip „Frankenšteino monstras“, ir sakė, kad jis buvo „šešių skirtingų perukų mišinys“. Jam nepatiko, kaip jis atrodė, ir tikisi, kad daugiau niekada neteks dėvėti peruko. Tačiau ir kiti jo kolegos aktoriai neturėjo kitos išeities, kaip tik filmuotis „Brėkštančios aušros“ filmams su perukais. Tarp tokių aktorių pateko Tayloras Lautneris, Ashley Greene ir Nikki Reed. Netgi Kristen Stewart, vaidindama „Eclipse“ („Užtemime“), turėjo užsidėti peruką, nes po vaidmens juostoje „The Runaways“ („Pabėgėlės“) buvo trumpaplaukė.

Tačiau kai buvo paklaustas, ką galėtų patarti savo jaunesniajam „aš“, jei turėtų galimybę grįžti į pirmosios „Brėkštančios aušros“ dalies laikus, R. Pattinsonas prisipažino: „Nepasiduokite bendraamžių spaudimui ir pradėkite nešioti peruką kaip ir visi kiti šioje komandoje“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)