V. Jonesas būsimame filme pasirodys kartu su Scotu Williamsu, rusų kino žvaigžde Artutu Smolianinovu, Gilu Darnelliu, Anthony Strachanu, Oliveriu Jacksonu bei virtine populiarių Lietuvos aktorių, įskaitant Vytautą Šapranauską, Rafailą Karpį, Moniką Vaičiulytę bei Kęstutį Jakštą. Juostos filmavimo darbai turi prasidėti liepos 23-ąją ir vyks įvairiose Lietuvos vietose.

„Flight Redirected“ apibūdinamas kaip šokiruojantis „Pagirių“ (The Hangover“) ir Guy Ritchie stiliaus filmas, kuriame pasakojama istorija apie keturis plėšikais tapusius draugus, patekusius į keblią padėtį Rytų Europoje. Kad grįžtų namo, jiems reikia ne tik įveikti kultūrinį šoką, atsispirti daugybei pigaus alaus ir susidurti su virtine nusikaltėlių, prostitučių bei nesąžiningų policininkų, bet ir išsaugoti savo draugystę.

Filmą režisuos Emilis Vėlyvis, prieš tai sukūręs veiksmo filmus – komedijas „Zero“ (2006) ir „Zero 2“ (2010), kurios Lietuvoje tapo tikrais kino hitais. „Flight Redirected“ išleis „Kino Kultas“ kartu su „Meed Films“ (Lietuva) ir „Wellington Films Ltd“ (Didžioji Britanija). Filmo prodiuseriais taps Asta Liukaitytė, Donatas Žvalionis, Alastairas Clarkas ir Rachel Robey (pastarieji du asmenys yra prodiusavę kultinius britų filmus „London to Brighton“ („Londonas – Braitonas“) ir „Crying with Laughter“ („Juokas pro ašaras“)).

Filmo kūrimą finansuoja Lietuvos kultūros ministerijos Nacionalinė kino rėmimo programa ir privatūs rėmėjai. Nacionalinė „Flight Redirected“ premjera numatyta 2014 metų sausį, o tų pačių metų vasarį ketinama pristatyti filmą ir tarptautinei auditorijai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)