Prieš porą metų susituokę aktoriai augina pusantrų metų sūnų Leonardo. Anot šaltinių, Penelope laukiasi jau tris mėnesius ir vaikelio sulauks metų pabaigoje.

38 -erių P.Cruz ir 43-ejų J.Bardemo atstovai šios žinios nepatvirtino, tačiau ir nepaneigė. Tiesa, per pirmąjį nėštumą sutuoktiniai apie šeimos pagausėjimą neigė tol, kol aktorė nebegalėjo paslėpti savo augančio pilvuko.

Gandus apie antrąją aktorių atžalą pakurstė ir P.Cruz pasirodymas Los Andžele vykusiame kino festivalyje, kur ji vilkėjo papilnėjusią figūrą išryškinančią sidabro spalvos suknelę.

Aktoriai susipažino 1992 metais filmuojantis juostoje „Jamon, jamon“, tačiau meilė tarp jų įsiliepsnojo tik po keliolikos metų drauge filmuojantis Woody Aleno filme „Vicky Cristina Barcelona“. Praėjus dvejiems metams, jie susituokė slaptoje ceremonijoje Bahamuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją