Šis socialinis tinklas save įvardija kaip vietą, kur „žmonės bendruomenėje, pilnoje meno, tolerancijos, monstrų ir Gagos, gali dalintis aistra ir kūrybingumu“.

Atlikę paprastą registracijos procedūrą, lankytojai gali prisijungti ir dalintis naujienomis, nuotraukomis, tiesiogiai bendrauti su kitais Lady Gagos gerbėjais bei įsigyti bilietų į dainininkės koncertus. Nariai taip pat gali sekti kitų mažųjų monstriukų veiklą ir keistis asmeninėmis žinutėmis.

Socialinis tinklas, primenantis „Facebook“ ir „Pinterest“ hibridą, pateikia ir vadinamąjį monstrų elgesio kodeksą, kuris skirtas „užtikrinti“, jog ši erdvė internete bus „visiems saugi ir draugiška aplinka“.

Socialinio tinklo nariai taip pat raginami būti „drąsūs, tolerantiški ir išlikti savimi“.

„Little Monsters“ socialinį tinklą sukūrė ir jį prižiūri „Backplane“ – nauja iniciatyva, siekianti sukurti menininkų erdvę, apimsiančią „Twitter“, „Youtube“ ir „Facebook“.

Neseniai per interviu „Wired“ Lady Gagos prodiuseris Troy Carteris spėjo, jog „Backplane“ gali visiškai pakeisti menininkų ir jų gerbėjų bendravimo formą. Jis paaiškino: „Ateis laikais, kai muziką galėsime skelbti per „Backplane“, kur taip pat bus talpinami vaizdo klipai, ten prekiausime ir bilietais į koncertus. Laikui bėgant susiburs auditorija, kuri žinos, kur reikia eiti“.

Lady Gaga - ne pirmoji atlikėja, įkūrusi savo socialinį tinklą. 2007 metais pradėjo veikti Kylie Minogue „Kylie Konnect“, tačiau pagreičio šis projektas neįgavo – jam priklauso vos 5 tūkst. 88 nariai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)