Artimas draugas teigia, jog jauna moteris „labai bijo“, nes jau greitai Suri turėtų pradėti mokytis pagal scientologijos metodiką.

K. Holmes teigia pasiekusi lūžio tašką ir pateikusi skyrybų dokumentus, nes, gyvendama kartu su vyro motina ir seserimi, tiesiogine to žodžio prasme tiesiog “duso“.

Nuolatinis Holivudo superžvaigždės artimųjų buvimas šalia poroje kėlė įtampą, prasidėjo ginčai. Esą tai ir yra viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl K. Holmes panoro skyrybų.

Aktorė, artimai bendraujanti su Victoria Beckham, taip nori bet kokia kaina apsaugoti Suri nuo scientologijos tikėjimo, į kurį visa galva paniręs T. Cruise.

K. Holmes, augusi katalikiškoje šeimoje, teigia, jog skyrybas slapta planavo kelias savaites.

Kol T. Cruise filmavosi, ji kartu su dukrele Suri paliko šeimos namus Beverli Hilse ir išsinuomojo butą Niujorke, kur ir persikėlė.

Pateikdama „nesutaikomų charakterių“ argumentą, moteris pasisamdė advokatą, padėsiantį nutraukti penkerius metus trukusią santuoką. Moteris nori, kad dukrelės globa tektų jai vienai.

Spėjama, kad daugiau šansų gauti dukrelės globą K. Holmes turi būtent Niujorke, nes Los Andžele ir Kalifornijoje scientologai užima aukštas pareigas, o teismai pirmenybę teikia bendrai globai.

Sekmadienį paaiškėjo, jog T. Cruise, kuriam antradienį sukaks penkiasdešimt metų, taip pat neketina nuleisti rankų ir pradėti teisminius veiksmus Los Andžele.

Jo advokatai ketina tvirtinti, jog K. Holmes negali siekti skyrybų nagrinėjimo Niujorke, nes ten negyvena. Nors pora Niujorke ir turi nekilnojamojo turto, poros tikrieji namai buvo Kalifornijoje.

JAV garsenybių tinklalapiui šaltinis sakė: „Tuo pačiu metu T. Cruise ketina paprašyti skyrybų Kalifornijoje ir sieks bendros Suri globos. Jis tikrai neketina leisti, kad dukros globos teisės atitektų vien Katie. Ribos jau nubrėžtos, mūšis dėl globos bus įnirtingas“.

K. Holmes ir T. Cruiso namuose Beverli Hilse gyvena aktoriaus mama Mary Lee, sesuo Cass ir įvaikiai – 19 metų Isabella ir 17 metų Connoras. Visi jie priklauso scientologų bažnyčiai. Cass netgi padėjo namuose mokyti Isabellą ir Connorą.

Besiskiriančiai aktorių porai artimas šaltinis sakė: „Katie namuose kartais tiesiog dūsdavo. Viena iš nuolatinių poros kivirčų priežasčių buvo Tomo šeima. Jo mama nuolat sekė iš paskos – kad ir kur jie eitų, taip pat darė sesuo ir vaikai. Jie visi gyveno vienuose namuose. Tačiau nors namas ir didžiulis, Katie kartais neturėdavo sau vietos“.

Kitas šaltinis teigia, jog Katie „bijojo“, kas nutiks Suri, jeigu ji priims scientologiją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)