„Kvietimas į vestuves yra Zacho stiliaus, - sakė vienas šaltinis iš vidaus aplinkos. – Jame yra formalių ir standartinių detalių „kas, kur, kada“, įskaitant pilną Zacho vardą – riteris Zachary Galifianakis, bei jo sužadėtinės vardus - Mary Quinn Lundberg. Tačiau jis yra ir labai juokingas“.

Pasak „Celebuzz“, Zachas į kvietimus įtraukė ir savo bei savo būsimos nuotakos šaržus.

„Jis pasistengė, kad atrodytų kaip mažas trolis, o Quinn atrodo kaip pritrenkianti aukšta, šviesiaplaukė princesė“.

Be vaidmenų „Pagirių“ filmuose, Z. Galifianakis tinklalapyje „Funny or Die“ yra atsakingas už rubriką „Between Two Ferns“, kurioje su jumoru kalbina tokias žvaigždes kaip Jennifer Aniston ir Tina Fey. Tarp kitų aktoriaus darbų kine ir televizijoje yra „It's Kind of a Funny Story“ („Gana juokinga istorija“), „Due Date“ („Vingiuotas kelias namo“), „Youth in Revolt“ („Sukilęs jaunimas“), „What Happens in Vegas“ („Pametę galvas Las Vegase“) ir „Out Cold“ („Nučiuožę“).

Q. Lundberg yra viena iš labdaros fondo „Growing Voices“ įkūrėjų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją