Kripta, kurioje E.Presley buvo palaidotas 1997 metais, kol jo palaikai buvo perkelti į amžinojo poilsio vietą jo valdose "Graceland" Memfyje, turėjo būti tarp beveik tūkstančio daiktų, parduotų tame šio savaitgalio aukcione.

Tačiau "Julien's Auctions" paskelbė, kad sustabdė kriptos pardavimą, kol Memfio Forest Hilo kapinės "ras planą, geriausiai atitinkantį gerbėjų interesus, tuo pačiu metu gerbiant ir išsaugant Elvis Presley atminimą".

"TAIP, MES TAI PADARĖME!!" - toks užrašas atsirado tinklalapyje ElvisMatters.com, kuris organizavo pastangas kriptos pardavimui sustabdyti. "Ką tik įrodėme, kad gerbėjai gali būti vieningi!", - skelbia tinklalapis.

Nuo to laiko, kai E.Presley palaikai buvo perkelti į "Graceland", kripta buvo tuščia.

Gerbėjai dvi dienas trukusiame aukcione galėjo įsigyti dešimtis kitų "Karaliui" priklausiusių daiktų, tarp jų - jo asmeninį telefoną, kuris buvo parduotas už 20 480 dolerių, ir 14 karatų auksinį kaklo papuošalą su inicialais "EP", kuris buvo nupirktas už 31 250 dolerių.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją