Maža to, griežtas maitinimosi režimas pakenkė jos odai. „Dėl šios dietos išbėrė mano odą. Man tai patinka, - sarkastiškai juokavo ji. – Valgiau tik humusą ir ridikėlius, o tada atsirado spuogas. Taip!“.

Fantinos vaidmuo nebuvo vienintelis, dėl kurio „Oskarui“ nominuota aktorė turėjo radikaliai keisti savo gyvenimo būdą. Kad tilptų į moters-katės kostiumą filme „The Dark Knight Rises“ („Tamsos riterio sugrįžimas“), ji „dešimt mėnesių vaikščiojo į sporto klubą ir iš ten neišeidavo“.

Duodama interviu minėtam žurnalui, „Love and Other Drugs („Meilės ir kitų narkotikų“) žvaigždė pasakojo, jog galėjo gauti vaidmenį filme „Knocked Up“ („Užkibo“), kuris galiausiai atiteko Katherine Heigl, ir atskleidė priežastį, kodėl ji jo atsisakė.

A.Hathaway teigė, kad ją atbaidė atvira gimdymo scena, bet ne dėl to, kad ji turėjo būti atvira. Ji tvirtino suabejojusi, ar sugebės suvaidinti gimdančią moterį.

„Manau, kad (režisierius) Juddas (Apatowas) pasielgė teisingai, įtraukdamas šį epizodą. Aš nebuvau prieš šią sceną, - aiškino ji. – Mano motyvas buvo tas, kad pati neturėdama gimdymo patirties, nežinojau, ar galėsiu suvaidinti gimdymą. Gimdymas susijęs su dar vienu žmogumi. Nemaniau, kad yra sąžininga man imtis to vaidmens“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)