A.Winehouse tėvas knygą „Amy, My Daughter“ („Amy, mano dukra“) su asmeniniais laiškais, kurių didžiąją dalį dainininkė savo tėvui siuntė, kai buvo išvykusi gastrolių, išleis jau birželio pabaigoje.

Kaip skelbia „New York Post“, viename laiške rašoma: „Mielas tėti, labai tave myliu ir negaliu sulaukti, kada po kelių savaičių tave vėl pamatysiu. Dirbu ir dar neišleidau nei cento. Dingo keli tūkstančiai, bet centro – nei vieno. Juokauju“.

Šiuo metu atlikėjos tėvai derisi dėl natūralaus dydžio jų dukters bronzinės statulos, kuri turėtų būti pastatyta Londone, prie „Roundhouse“ renginių salės.

Statula bus įkurdinta kaip tik toje vietoje, kur A. Winehouse paskutinį kartą prieš mirtį koncertavo kartu su savo krikštadukte Dionne Bromfield. Siūloma statulą padėti antrojo aukšto balkone.

Neseniai A. Winehouse šeima nusprendė parduoti jai priklausiusius namus Londone. Gatvė priešais trijų miegamųjų namą Kamdene virtusi tikra atlikėjos šventove, kur jog gerbėjai po šiai dienai kloja gėlės ir dega žvakutes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją