46 metų aktorius teigia, jog naktis Los Vegaso viešbutyje su raudonplauke Candy buvo viena iš puikiausių jo gyvenime. Vaikinas iš tėvo Martino Sheeno, tuo metu miegojusio kitame kambaryje, pavogė kreditinę kortelę, kuria ir sumokėjo už pirmąją gyvenime kūnišką meilę. Kino žvaigždė pasakoja, jog pats pasilinksminęs su prostitute ją perleido 15 metų pusbroliui Joey.

Aktorius pasakoja: „Joey sakiau „žiūrėk, čia mano tėvo kreditinė, tu eisi po manęs“. Jam ta mintis labai patiko. Jam buvo vis vien. Prisimenu tai kaip vieną geriausių naktų savo gyvenime“.

Tačiau po dviejų savaičių Charlie tėvas susidomėjo, už ką buvo mokėta jo kreditine kortele. Sūnus palaidūnas turėjo prisipažinti. Tėvas sunerimo tik dėl to, kad sūnus aistros nesupainiotų su „meile“.

„Po dviejų savaičių tėvas panoro sužinoti, už ką buvo mokėta jo kreditine – pamatė išrašą. Paaiškinau. Jis tik susirūpino, kad nebūčiau to nuotykio sumaišęs su meile. Vis dar to neišsiaiškinau“, - juokiasi aktorius.

Ch. Sheenas, kuris dėl vakarėlių su prostitutėmis ir incidento su Chucku Lorre praeitą kovą buvo atleistas iš serialo „Two and a Half Men“, sako vis dar jaučiantis priklausomybę moterims, tačiau nemano esąs „palaidūnas“.

Per interviu žurnalui „Rolling Stone“ penkis vaikus turintis aktorius pridūrė: „Žmonės mano, jog esu truputį niekšas, palaidūnas, mergišius, giliai į š..ą įklimpęs vyrukas, bet toks nesu. Aš tik myliu moteris. Myliu jas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)