Laidos „106 & Park“ vedėja antradienį pasirodė paplūdimyje vilkėdama dviejų dalių bikiniu. Tačiau jos naujasis širdies draugas saulės pramogas praleido.

R. Diaz nusimovė mėlynus šortus ir liko tik su bikiniu, pademonstruodama puikią figūrą.

E. Murphy su savo vaikais ir R. Diaz į Havajus skrido praėjusį savaitgalį. Komedijos „Tower Heist“ („Dangoraižio paiplėšimas“) žvaigždė iš ankstesnių ryšių su moterimis turi aštuonias atžalas: penkis vaikus su buvusia žmona Nicole Mitchell, sūnų su Tamara Hood, dar vieną sūnų su Paulette McNeely ir dukrą su buvusia „Spice Girls“ nare Melanie Brown.

Viešumoje E. Murphy ir R. Diaz pirmą kartą drauge buvo pastebėti praėjusį mėnesį, kai pirko kavą. Paskutinį kartą rimtus santykius aktorius buvo užmezgęs su hito „Unbreak My Heart“ atlikėja, 44 metų Toni Braxton.

Vienas šaltinis „Us Weekly“ sakė, jog pora pradėjo susitikinėti dar praėjusių metų lapkritį, o vasarį jų reikalai jau buvo gerai įšilę. „Jų vaikai susipažino ir visa kita, - teigė šaltinis. – Viskas darosi labai rimta“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją