Šioje juostoje E.Stone atrado ir mylimąjį, aktorių Andrew Garfieldą, kuris filme atliko pagrindinį vaidmenį. Dabar jauni įsimylėjėliai tituluojami viena žaviausių Holivudo porų. Artėjant „Nepaprasto Žmogaus-voro“ premjerai kviečiame iš arčiau susipažinti su permaininga, tačiau visuomet įtaigia Emma Stone.

Aktorės ūgis – 168 cm.

Emmos skiriamasis ženklas – žemas, geidulingas balsas.

Nors E.Stone pradėjo vaidinti būdama 11-os, didysis jos proveržis kine įvyko 2007-aisiais, kai ji pasirodė filme „Kietakiaušiai“ (angl. „Superbad“).

2011-ieji buvo tikri raudonplaukės klestėjimo metai – ji suvaidino net trijuose kino hituose: „Draugiškas seksas“ (angl. „Friends with Benefits“), „Kvaila, beprotiška meilė“ (angl. „Crazy, Stupid, Love“) ir pirmojoje savo didžiojo ekrano dramoje „Tarnaitė“ (angl. „The Help“).

Po tokios sėkmės E.Stone buvo pasiūlyta tapti žinomos JAV kosmetikos kompanijos „Revlon“ veidu.

Emma Stone yra sakiusi „People“, kad būdama 15-os įkalbėjo tėvus dėl jos kraustytis į Los Andželą sukūrusi „PowerPoint“ prezentaciją „Project Hollywood“, kurios fone skambėjo Madonnos hitas „Hollywood“.

Natūraliai Emma yra blondinė. Raudonplauke ji tapo tik dėl vaidmens filme „Kietakiaušiai“, nes to norėjo juostos prodiuseris. Vėliau jai ši spalva patiko.

Jauna aktorė prisipažino buvusi priklausoma nuo virtualaus žaidimo „FarmVille“, esančio „Facebook“ tinkle. Tai trukdė darbui, dėl to jai teko išsitrinti „Facebook“ paskyrą.

Anksčiau E.Stone yra dirbusi kepyklėlėje, kurioje buvo gaminami specialūs šunims skirti skanėstai.
Aktorė gali bendrauti ženklų kalba – ji yra turėjusi kurčią mokytoją ir yra įsitikinusi, kad valgantiems duoną iš vaidybos, labai svarbu mokėti bendrauti be žodžių.

E.Stone turi švediškų šaknų.

2009-aisiais aktorė pirmąsyk pakliuvo į žurnalų „Maxim“, „FHM“ ir „Ask Men“ seksualiausių pasaulio moterų šimtukus.

Žurnalas „Nylon“ specialiame leidinyje apie jaunąjį Holivudą įvardijo E.Stone kaip vieną iš 55-ių ateities veidų.

2010-aisiais E.Stone žurnalo „Maxim“ karščiausių moterų šimtuke užėmė 49-ąją vietą.

Mėgstamiausi aktorės filmai: Manhatanas (angl. „Manhattan“, 1979), „Tinklas“ (angl. „Network“, 1976), „Harold and Maude“ (1971) ir „Didmiesčio žiburiai“ (angl. „City Lights“, 1931).

Emma yra gera dainininkės Taylor Swift draugė.

E.Stone dievaitės – aktorės Gilda Radner ir Diane Keaton.

Aktorė prasidūrė ausis tik sulaukusi 21-erių ir persikėlusi į Niujorką. Kairėje ausyje ji turi du auskarus, o dešinėje – tris.

Emmos pilnas vardas yra Emily Jean Stone. Vidurinįjį vardą ji gavo senelės garbei.

Aktorė yra gera bičiulė su filmo „Kietakiaušiai“ kolega Jonah Hillu.

E.Stone tėvas Jeffas yra statybų rangovas, o mama Krista – namų šeimininkė.

Aktorės mama yra išgijusi nuo krūties vėžio.

E.Stone turi jaunesnįjį brolį Spencerį.

2011-aisiais aktorė „Maxim“ žurnalo karščiausių moterų šimtuke užėmė 42-ąją vietą.

Aktorė dalyvavo atrankoje į serialą „Herojai“, tačiau jos išsvajotas vaidmuo atiteko kolegei Hayden Panettiere.

E.Stone nežinojo, kad serga astma iki tol, kai ją ištiko astmos priepuolis filmuojantis filme „Lengvabūdė pirmūnė“.

Aktorė pradėjo vadintis Emma, o ne Emily profesiniame gyvenime dėl to, kad kai ji atėjo prašyti Aktorių gildijos nario kortelės, moteris vardu Emily Stone jau buvo užregistruota.

Būdama 7-erių Emma nukrito nuo gimnastikos lygiagretės ir susilaužė abi rankas.

2012-aisiais „Ask Men“ išrinko E.Stone 6-ąja geidžiamiausių moterų sąraše.

Kompanijos „Victoria's Secret“ seksualiausių sąraše Emma buvo pavadinta moterimi, „turinčia seksualiausią humoro jausmą“.

E.Stone prie natūralios, šviesios plaukų spalvos grįžo filmuodamasi juostoje „Nepaprastas Žmogus-voras“ ir tikino besidžiaugianti dėl to, kad pagaliau save atpažįsta veidrodyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)