„Viskas baigta“, - pareiškė šaltinis apie D. Richards ir 52 metų „Bon Jovi“ rokerio partnerystę. Pora pirmiausia susitikinėjo nuo 2006 iki 2007 metų, išsiskyrę atitinkamai su savo sutuoktiniais Charlie Sheenu ir Heather Locklear.

Gegužės 8 dieną R. Sambora vis dar karštai atsiliepė apie D. Richards, „Us Weekly“ pasakodamas, kaip žavisi jos sprendimu 20011 metų vasarą įsivaikinti įdukrą Eloise. „Tai tiesiog nuostabus, labai nuostabus dalykas, - sakė R. Sambora apie Eloise, prisijungusia prie vyresnių D. Richards dukterų – 8 metų Sam ir 7 metų Lolos, kurių aktorė susilaukė su buvusiu vyru Ch. Sheenu. – Kai ji taip padarė, aš ją dar labiau įsimylėjau dėl Dievo meilės“.

D. Richards šį antradienį per laidą „Access Hollywood Live“ buvo šiek tiek santūresnė. „Esame draugai su kai kuriais labai mielais vyrais ir viskas yra puiku!“, - atsakė ji, kai buvo paklausta, ar ji šiuo metu su kuo nors susitikinėjanti.

Ar yra koks nors vyras, kuris vėl norėtų užmegzti romantiškus santykius su D.Richards? Jos buvęs sutuoktinis, 46 metų Ch. Sheenas. „Ji vis dar atrodo velniškai gerai, - žurnalui „Rolling Stone“ sakė Ch. Sheenas. – Ar norėčiau [vėl su ja pasimylėti]? Taip! O ji? Nežinau“.

Savo ruožtu D. Richards tam pačiam žurnalui teigė: „Dabar mes esame tarsi geriausi draugai. Artimi bičiuliai. Jis man viską išsipasakoja“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją