"Čarlio angelų" (Charlie's Angels) žvaigždė už meno konsultanto W.Kopelmano šeštadienį ištekėjo savo namuose Montesite Kalifornijoje, o dabar žurnalas "People" skelbia jų vestuvių nuotraukas.

Vienoje nuotraukoje jaunavedžiai šypsosi ir W.Kopelmanas viena ranka liečia žmonos pilvuką, o kita yra ją apkabinęs iš nugaros. Antraštė skelbia: "Pademonstruodami savo vestuvinius žiedus, jaunavedžiai apkabina savo būsimą kūdikį".

Be to, D.Barrymore, tarp kurios svečių buvo Cameron Diaz, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson ir komikas Jimmy Fallonas, tvirtina, kad jos vestuvių diena buvo tobula.

Drew Barrymore ir Willas Kopelmanas ant žurnalo "People" viršelio

"Ten buvo visi, kuriuos mylime ir kurie mums rūpi. Buvo smagu ir prasminga taip, kaip tik galėjome tikėtis", - sakė ji "People".

Gandai apie D.Barrymore nėštumą pirmą kartą pasklido vasario mėnesį, vėliau ji vis buvo užfiksuojama su augančiu pilvuku, tačiau pati aktorė šio fakto iki šiol nebuvo patvirtinusi.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją