Šiuo metu aiškinamasi, ar vyras neserga silpnaprotyste.

Praėjusį ketvirtadienį, gegužės 31 dieną, turėjęs vykti bylos nagrinėjimas buvo atidėtas neribotam laikui. O štai iš Nešvilio teismo gauti dokumentai rodo, kad Johnui Witherspoonui, „Oskaro“ laureatės ir jos brolio prašymu, buvo skirta asmens su negalia globa.

R. Witherspoon su savo tėvu, ausų, nosies ir gerklės gydytoju, Nešvilio teisme pasirodė gegužės 11 dieną, tačiau teisėjas uždraudė žiniasklaidai nušviesti šį posėdį.

Aktorės tėvai kartu negyvena nuo 1996 metų, tačiau santuokos nenutraukė ir toliau abu dalyvauja šeimai svarbiuose įvykiuose. Abu jie buvo ir 2011 metų kovą vykusiose dukters vestuvėse.

Betty Witherspoon tvirtina sužinojusi, jog vyras vedė kitą moterį tada,
kai laikraštyje perskaitė pranešimą apie jo vestuves. Ji davė raštiškus parodymus, kad paklaustas apie kitą žmoną, sutuoktinis tvirtino nežinantis, kas tas moteris ir neprisimenantis, jog ją vedė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją