Namas Kamdene, Šiaurės Vakarų Londone po atlikėjos mirties 2011 metų liepos 27 dieną tapo tikra šventykla – išskirtinio balso dainininkės gerbėjai prie jo palieka butelius su alkoholiu, cigarečių pakelius, kalnus gėlių ir atvirukų.

Tačiau nekilnojamojo turto agentūra, kuriai patikėta parduoti garsiuosius namus, ji apibūdinama labai žemiškai: „įspūdingas namas, su kitu sujungtas bendra siena, su trimis dviviečiais miegamaisiais, trimis bendro naudojimo kambariais ir privačiu sodu“.

Manyta, jog namą sau pasiliks dainininkės šeima. Be to, spėliota, jog šis būstas taps labdaros fondo „Amy Winehouse Foundation“, kurį įkūrė atlikėjos tėvai, būstine.

Iš karto po dainininkės mirties apsinuodijus alkoholiu šeimai artimas šaltinis „The Sun“ sakė: „Jie mano, jog jis per daug vertingas, kad būtų parduotas, svarstoma fondo būstinės idėja. Jie taip pat nenori namo nuomoti. O jei sumanys parduoti, juo susidomėti gali netinkami pirkėjai – tie, kuriems terūpi, jog Amy ten užgeso“.

Dabar A. Winehouse šeima nusprendė, jog name įrengti labdaros fondo būstinę būtų labai nepraktiška.

Šeimos atstovas sakė: „Winehouse‘ai nusprendė namą parduoti, nors ir plyštančia širdimi. Amy labai patiko šis būstas, tačiau šeima nusprendė, jog jame gyventi jiems nederėtų. Laikyti jį tuščią, bet mokėti už išlaikymą, taip pat būtų buvę labai nepraktiška. Tai puiki vieta, kažkam ji taps nuostabiais šeimos namais“.

Mitchas, kuris namą dukrai 2010 metų balandį nupirko už 1,8 mln. svarų (7,78 mln. Lt), patvirtino, jog namą bandoma parduoti, tačiau daugiau detalių neatskleidė.

Nekilnojamojo turto agentūra teigia, jog name buvo atlikti keli patobulinimai – integruota garso sistema, stebėjimo kameros ir įrengtas vienas prabangus miegamasis su skliautinėmis lubomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją