Tai vyks birželio 23 ir 24 dienomis aukcione „Julien's Auctions“.

Šiuo metu E. Presley yra palaidotas prie „Graceland“ vilos Memfyje, Tenesio valstijoje, tačiau iš pradžių jis ilsėjosi privačioje kriptoje „Forest Hill“ kapinių mauzoliejuje Memfyje, kol tėvas bandė gauti Tenesio valstijos leidimą palaidoti dainininką jo dvare.

E. Presley kūnas „Forest Hill“ kapinėse šalia jo motinos Gladys buvo saugomas apie du mėnesius. Kai rokenrolo karalius atgulė amžino poilsio šalia savo vilos, jo kripta visą laiką buvo tuščia.

Siūloma kaina už kriptą prasidės nuo 100 tūkstančių JAV dolerių. Į ją įeina memorialinis užrašas, galimybė naudotis koplyčios paslaugomis bei požemio ir pačios kriptos atidarymas bei uždarymas per laidotuves.

„Manau, kad tai puiki galimybė, jeigu esate tikras Elvio Presley fanas, - sakė Darrenas Julianas iš „Julien's Auctions“. - Neabejotinai, tai bus tema, verta pokalbio. Vienas žmogus galės pasakyti: „Ei, aš būsiu palaidotas ten, kur buvo palaidotas Elvis Presley“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją